Liptov - recenze - Slovensko

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
8. října - 14. října 2021

15 420 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
17. října - 21. října 2021

7 232 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
29. července - 3. srpna 2021

9 691 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
11. září - 14. září 2021

3 984 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
22. října - 29. října 2021

17 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
27. září - 2. října 2021

12 850 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
17. srpna - 23. srpna 2021

17 100 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
1. října - 5. října 2021

10 280 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
5. srpna - 8. srpna 2021

5 904 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wellness Hotel Chopok

👍 94 %
27 hodnocení
Wellness Hotel Chopok - Liptov - recenze - Slovensko

Liptov | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
19. září - 26. září 2021

12 656 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 245

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Liptov - recenze - Slovensko - nejlepší recenze

Liptov - recenze - Slovensko - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 94 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Wellness Hotel Chopok. Recenze je udělená na základě 27 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je pátek 8. října 2021 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 14. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 15 420 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 7 dní, 6 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Liptov a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Liptov, kde se ubytování Wellness Hotel Chopok nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute na Slovensku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Liptov podle referencí od 27 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 94 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Liptov - recenze - Slovensko

Nejlevnější Liptov - recenze - Slovensko

Nejlevnější dovolenou Liptov - recenze - Slovensko pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Holiday Village Tatralandia. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v úterý 23. listopadu 2021 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 25. listopadu 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 1 782 Kč. Rekreace v resortu Liptov je v délce 3 dní - 2 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Slovensku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Holiday Village Tatralandia v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Holiday Village Tatralandia je situován v letovisku Liptov. Doprava do letoviska v lokalitě Liptov je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute na Slovensku na podzim s průměrnou recenzí 90 % dle 124 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Liptov - recenze - Slovensko

Liptov - recenze - Slovensko - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Slovensku? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Wellness Hotel Chopok v letovisku Liptov. Termín odjezdu/odletu je v neděli 17. října 2021 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 21. října 2021. Pobyt je v délce 5 dní - 4 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 7 232 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Slovensku a o podmínkách dovolené v Wellness Hotel Chopok v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Liptov, kde se ubytování Wellness Hotel Chopok nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené First Minute na Slovensku. Průměrná recenze Wellness Hotel Chopok je 94 % podle referencí od 27 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Liptov - recenze - Slovensko - recenze

Penzion Larion - Liptov

Bola to jedna z najlepších dovoleniek na Liptove, široká ponuka služieb, výborná cena v pomere kvalita a rozsah. Určite sa tu ešte vrátime. Všetky atrakcie, lyž. strediská sú blízko, cca nejakých 5-15 min cesty automvíce recenzí

Luka (Besenova) - Liptov

Chodíme sem pravidelne a vždy je to dovolenka na jednotku.více recenzí

Galeria Thermal Bešeňová - Bešeňová - Liptov

Skvělý hotel s nejlepšími službami a privátními bazény, ochotný a milý personál, komfortní vybavení pokojů a nadstandardní snídaně! Za tu cenu naprostý luxusvíce recenzí

Penzion Fontana - Bešeňová - Liptov

Ubytování bylo perfektní.více recenzí

Wellness Hotel Chopok - Liptovský Mikuláš - Nízké Tatry

fantazievíce recenzí

Penzion Fontána - Penzion Fontána (Dolní Dunajovice) - Jižní Morava

Byli jsme velmi spokojení.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Liptov na Slovensku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Slovensko vyberte úvodní stránku v Slovenskolastminute.cz - dovolená Slovensko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Slovensku můžete vybrat z následujících 35 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Slovenskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Liptov můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Liptov. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Madeira, pobyty Malta 2021 nebo například zájezdy Mauricius 2021 či Last Minute Norsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Liptov - recenze - Slovensko můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Slovensku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Slovenskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů na Slovensko. Web Slovenskolastminute.cz využívá cookies.