Slovensko na jaře - recenze

Posta

👍 94 %
9 hodnocení
Posta - Slovensko na jaře - recenze

Nízké Tatry | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
28. května - 31. května 2022

8 040 Kč

Zobrazit nabídku ►

Posta - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 28.05.2022 do 31.05.2022.

Vnitřní bazén, TV, Hotelová restaurace, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 0 m

Penzion Vila Kamila

👍 92 %
52 hodnocení
Penzion Vila Kamila - Slovensko na jaře - recenze

Malá Fatra | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
30. května - 6. června 2022

6 960 Kč

Zobrazit nabídku ►

Penzion Vila Kamila - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 30.05.2022 do 06.06.2022.

TV, Dětské hřiště, Klidná lokalita, Bar, Hotelová restaurace, Půjčovna kol

➜ od centra města: 1000 m   ➜ od sjezdovky: 1000 m

Kukučka

👍 92 %
6 hodnocení
Kukučka - Slovensko na jaře - recenze

Vysoké Tatry | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
30. května - 2. června 2022

10 710 Kč

Zobrazit nabídku ►

Kukučka - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 30.05.2022 do 02.06.2022.

TV, Minibar, Lednička, Dětský koutek, Fitness, Hotelová restaurace, Internet zdarma

Village Resort Hanuliak

👍 92 %
8 hodnocení
Village Resort Hanuliak - Slovensko na jaře - recenze

Malá Fatra | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
30. května - 2. června 2022

9 150 Kč

Zobrazit nabídku ►

Village Resort Hanuliak - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 30.05.2022 do 02.06.2022.

TV, Fitness, Internet zdarma

Aphrodite

👍 92 %
131 hodnocení
Aphrodite - Slovensko na jaře - recenze

Západní Slovensko | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
30. května - 1. června 2022

7 950 Kč  7 155 Kč

Zobrazit nabídku ►

Aphrodite - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 30.05.2022 do 01.06.2022.

Village Resort Hanuliak

👍 92 %
8 hodnocení
Village Resort Hanuliak - Slovensko na jaře - recenze

Malá Fatra | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
31. května - 5. června 2022

13 230 Kč

Zobrazit nabídku ►

Village Resort Hanuliak - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 31.05.2022 do 05.06.2022.

TV, Fitness, Internet zdarma

Ski & Wellness Residence Družba

👍 92 %
539 hodnocení
Ski & Wellness Residence Družba - Slovensko na jaře - recenze

Nízké Tatry | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
29. května - 1. června 2022

5 970 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ski & Wellness Residence Družba - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 29.05.2022 do 01.06.2022.

Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 0 m

Ski & Wellness Residence Družba

👍 92 %
539 hodnocení
Ski & Wellness Residence Družba - Slovensko na jaře - recenze

Nízké Tatry | Slovensko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
28. května - 1. června 2022

7 960 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ski & Wellness Residence Družba - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 28.05.2022 do 01.06.2022.

Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol, Internet zdarma

➜ od sjezdovky: 0 m

Garni Hotel Fatra (Terchová)

👍 90 %
16 hodnocení
Garni Hotel Fatra (Terchová) - Slovensko na jaře - recenze

    Malá Fatra | Slovensko
    vlastní doprava
    🍽️ snídaně
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    30. května - 2. června 2022

    2 560 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Garni Hotel Fatra (Terchová) - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 30.05.2022 do 02.06.2022.

    TV, Hotelová restaurace, Kavárna, Internet zdarma

    ➜ od centra města: 0 m

    Fis

    👍 90 %
    173 hodnocení
    Fis - Slovensko na jaře - recenze

    Vysoké Tatry | Slovensko
    vlastní doprava
    🍽️ snídaně
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    29. května - 5. června 2022

    12 000 Kč  6 720 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Fis - Slovensko na jaře - recenze v termínu od 29.05.2022 do 05.06.2022.

    Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Dětské hřiště, Tenis, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Bar, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna lyží

    Zobrazeno 1-10 z celkem 57

    Top nabídky

    Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 57 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

    Slovensko na jaře - recenze - nejlepší recenze

    Slovensko na jaře - recenze - nejlepší recenze

    Nejlepší recenze 94 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Posta. Recenze je udělená na základě 9 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je sobota 28. května 2022 a den příjezdu/příletu je úterý 31. května 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 8 040 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Slovensko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Nízké Tatry, kde se ubytování Posta nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou jarní dovolenou Super Last Minute na Slovensku na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Nízké Tatry podle referencí od 9 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 94 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

    Nejlevnější Slovensko na jaře - recenze

    Nejlevnější Slovensko na jaře - recenze

    Nejlevnější dovolenou Slovensko na jaře - recenze pořídíte v ubytování Resort Maladinovo. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 27. května 2022 a příjezdem/příletem v neděli 29. května 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 1 715 Kč. Rekreace v resortu Liptov je v délce 3 dní - 2 nocí je a bez stravy. Tato výhodná jarní nabídka víkendového pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Slovensku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Resort Maladinovo v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 9 % z původní prodejní ceny 1 885 Kč. Resort Maladinovo je situován v letovisku Liptov. Doprava do letoviska Liptov je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější Super Last Minute na Slovensku na jaře.

    Luxusní Slovensko na jaře - recenze

    Slovensko na jaře - recenze - nejlepší recenze

    Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Slovensku? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Kukučka v letovisku Vysoké Tatry. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 30. května 2022 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 2. června 2022. Pobyt je v délce 4 dny - 3 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 10 710 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Slovensku a o podmínkách dovolené v Kukučka v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Vysoké Tatry, kde se ubytování Kukučka nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené Super Last Minute na Slovensku. Průměrná recenze Kukučka je 92 % podle referencí od 6 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

    Jaké jsou možnosti dovolené na Slovensku?

    Dovolená a Last Minute

    Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Slovensko vyberte úvodní stránku v Slovenskolastminute.cz - dovolená Slovensko a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Slovensko na jaře - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu na Slovensko. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
    Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty na Slovensku 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

    Doprava

    Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat na Slovensko? Pro pobyty na Slovensku lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: autem.
    Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou na Slovensku letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

    Strava

    Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování na Slovensku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
    Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou na Slovensku připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo na Slovensku a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

    Termín

    Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace na Slovensku příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si na Slovensku svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra na Slovensku v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

    Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu na Slovensko? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení na Slovensku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Slovensko v měsících červen, červenec a srpen - Slovensko v létě. Vychutnejte si relax na podzim na Slovensku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
    Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete na Slovensko jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


    Výběr lokality

    Svůj pobyt na Slovensku můžete vybrat z následujících 42 letovisek / rezortů:

    Alternativní dovolená

    Nevybrali jste si v Slovenskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Slovensku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Slovensko. Zajímají vás možnosti rekreace na jaře v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou na jaře jako Maroko na jaře - recenze, Mauricius na jaře - recenze nebo například Německo na jaře - recenze či Omán na jaře - recenze.

    Slovensko na jaře - recenze - recenze

    Thermalpark Hotel A Penzion - Thermalpark Hotel a Penzion - Jižní Slovensko

    Byli jsme nesmírně spokojeni s nabízenzými slzžbami a fantastickým přístupem personálu a všech zaměstnanců a poskytovatelů slžeb-úklid, obsluha v restauraci, prodejci občerstvení, recepce-no prostě super. mohu jen doporučit. Všude čisto, bazény fantasticé a po příjezdu domů nás nebolely záda :-)více recenzí

    Sorea Ľubovňa - Východní Slovensko

    Náš pobyt bol štvordňový. Zamerali sme sa na oddych a relax čo tento hotel splnil. Okolie je prekrásne. Naša celodenná túra po žltej značke s odchodom od hotela, cez vyhliadku a Novú Ľubovňu na hrad a späť bola náročná ale nezabudnuteľná. Hotel odporúčame všetkým ktorý očakávajú príjemný oddych a príjemnom hotely za prijateľnú cenuvíce recenzí

    Resort Maladinovo - Liptov

    Všetko bolo supervíce recenzí

    Posta - Nízké Tatry

    Max spokojnosťvíce recenzí

    Penzion Vila Kamila - Malá Fatra

    Maximální spokojenostvíce recenzí

    Chata Orešnica (Račkova Dolina) - Západní Tatry

    Všiml jsem si že zde je hodně hostů opakovaně. A už chápu proč. Velmi pohodový hotel s chatkami a krásným okolím... hory, skanzen, minerální pramen, potoky a spousty lesních plodů a bylin. A příjezdová cesta od skanzenu je docela adrenalin ????více recenzí

    Garni Hotel Fatra (Terchová) - Garni hotel Fatra (Terchová) - Malá Fatra

    Pekné ubytovanie, krásne okolie, ústretový personál hotela, pestré chutné raňajky.více recenzí

    Depandance Adam - Lúčky - Liptov

    Celkově jsme byli velmi spokojeni, ubytování je max. 5 minut chůze od všech hlavních budov, všude čisto a velmi ochotný personál, jídlo velice chutné a pestrý výběr, procedury příjemné, bazény výborné a sauny vynikající. I v nepříznivém počasí je pořád co dělat a objevovat, v okolí je spousta zajímavých turistických cílů (s autem je paleta možností velice pestrá, ale i bez auta je možné se procházet po krásném okolí a autobusové spojení max. 8 minut chůze je poměrně frekventované).více recenzí

    Dřevěnice Jánošíkov Dvor - Malá Fatra

    Paradna poloha, este lepsia restauracia, super okolie. Tip top.více recenzí

    Fis - Štrbské Pleso - Vysoké Tatry

    Bylo to prostě úžasné. Tatry jsou nádherné.více recenzí

    Kukučka - Tatranská Lomnica - Vysoké Tatry

    Veľmi pekný hotel, štýlovo zariadené izby, chýbal mi bazen alebo vírivka... majú len saunový svet. Personál na recepcii aj v reštaurácii veľmi ochotní a milí, prostredie krásne.více recenzí

    Parkhotel Na Baračke - Trenčianske Teplice - Západní Slovensko

    Veliká spokojenostvíce recenzí

    Penzion Fontana - Bešeňová - Liptov

    Ubytování bylo perfektní.více recenzí

    Ski & Wellness Residence Družba - Nízké Tatry

    Vše v pořádku, byli jsme zde po třetí ????více recenzí

    Village Resort Hanuliak - Malá Fatra

    Hotel uzasny nemozem nic vytnut.více recenzí

    Sorea Regia - Bratislava

    Pohodový víkend, který splnil naše očekávání.více recenzí

    Web Slovenskolastminute.cz nevyužívá cookies.
    Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
    Copyright © 2022. Slovenskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů na Slovensko.