Slovenský Raj v září - recenze

Penzion Úsměv

👍 98 %
9 hodnocení
Penzion Úsměv - Slovenský Raj v září - recenze

    Slovenský Raj | Slovensko
    vlastní doprava
    🍽️ bez stravy
    📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
    24. září - 26. září 2021

    1 160 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    TV, Lednička, Bar

    Penzion Úsměv

    👍 98 %
    9 hodnocení
    Penzion Úsměv - Slovenský Raj v září - recenze

      Slovenský Raj | Slovensko
      vlastní doprava
      🍽️ bez stravy
      📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
      23. září - 26. září 2021

      1 740 Kč

      Zobrazit nabídku ►

      TV, Lednička, Bar

      Penzion Úsměv

      👍 98 %
      9 hodnocení
      Penzion Úsměv - Slovenský Raj v září - recenze

        Slovenský Raj | Slovensko
        vlastní doprava
        🍽️ bez stravy
        📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
        30. září - 3. října 2021

        1 740 Kč

        Zobrazit nabídku ►

        TV, Lednička, Bar

        Penzion Úsměv

        👍 98 %
        9 hodnocení
        Penzion Úsměv - Slovenský Raj v září - recenze

          Slovenský Raj | Slovensko
          vlastní doprava
          🍽️ bez stravy
          📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
          25. září - 2. října 2021

          4 060 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          TV, Lednička, Bar

          Penzion Mária (Smižany)

          👍 90 %
          16 hodnocení
          Penzion Mária (Smižany) - Slovenský Raj v září - recenze

          Slovenský Raj | Slovensko
          vlastní doprava
          🍽️ snídaně
          📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
          23. září - 26. září 2021

          2 085 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          TV, Lednička, Fitness, Domácí zvířata povolena

          Penzion Mária (Smižany)

          👍 90 %
          16 hodnocení
          Penzion Mária (Smižany) - Slovenský Raj v září - recenze

          Slovenský Raj | Slovensko
          vlastní doprava
          🍽️ snídaně
          📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
          25. září - 2. října 2021

          4 865 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          TV, Lednička, Fitness, Domácí zvířata povolena

          Penzion Mária (Smižany)

          👍 90 %
          16 hodnocení
          Penzion Mária (Smižany) - Slovenský Raj v září - recenze

          Slovenský Raj | Slovensko
          vlastní doprava
          🍽️ snídaně
          📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
          30. září - 3. října 2021

          2 085 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          TV, Lednička, Fitness, Domácí zvířata povolena

          Penzion Mária (Smižany)

          👍 90 %
          16 hodnocení
          Penzion Mária (Smižany) - Slovenský Raj v září - recenze

          Slovenský Raj | Slovensko
          vlastní doprava
          🍽️ snídaně
          📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
          24. září - 26. září 2021

          1 390 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          TV, Lednička, Fitness, Domácí zvířata povolena

          Čingov

          👍 80 %
          57 hodnocení
          Čingov - Slovenský Raj v září - recenze

          Slovenský Raj | Slovensko
          vlastní doprava
          🍽️ polopenze
          📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
          28. září - 2. října 2021

          6 390 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Čingov

          👍 80 %
          57 hodnocení
          Čingov - Slovenský Raj v září - recenze

          Slovenský Raj | Slovensko
          vlastní doprava
          🍽️ polopenze
          📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
          22. září - 26. září 2021

          6 390 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Zobrazeno 1-10 z celkem 33

          Top nabídky

          Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 33 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

          Slovenský Raj v září - recenze - nejlepší recenze

          Slovenský Raj v září - recenze - nejlepší recenze

          Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru Penzion Úsměv. Recenze je udělená na základě 9 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto víkendovou dovolenou je pátek 24. září 2021 a den příjezdu/příletu je neděle 26. září 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 1 160 Kč. Pobyt je bez stravy v délce 3 dní, 2 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Slovenský Raj a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Slovenský Raj, kde se ubytování Penzion Úsměv nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou Super Last Minute na Slovensku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Slovenský Raj podle referencí od 9 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

          Nejlevnější Slovenský Raj v září - recenze

          Nejlevnější Slovenský Raj v září - recenze

          Nejlevnější dovolenou Slovenský Raj v září - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Čingov. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 24. září 2021 a příjezdem/příletem v neděli 26. září 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 1 040 Kč. Rekreace v resortu Slovenský Raj je v délce 3 dní - 2 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka víkendového pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Slovensku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Čingov v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Čingov je situován v letovisku Slovenský Raj. Doprava do letoviska v lokalitě Slovenský Raj je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější Super Last Minute na Slovensku na podzim s průměrnou recenzí 80 % dle 57 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

          Luxusní Slovenský Raj v září - recenze

          Slovenský Raj v září - recenze - nejlepší recenze

          Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Slovensku? Zkuste přepychový luxusní 3hvězdičkový Čingov v letovisku Slovenský Raj. Termín odjezdu/odletu je v úterý 28. září 2021 a datum příjezdu/příletu je v sobotu 2. října 2021. Pobyt je v délce 5 dní - 4 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 6 390 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Slovensku a o podmínkách dovolené v Čingov v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Slovenský Raj, kde se ubytování Čingov nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené Last Minute na Slovensku. Průměrná recenze Čingov je 80 % podle referencí od 57 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

          Slovenský Raj v září - recenze - recenze

          Penzion Úsměv - Slovenský Raj

          Pani majitelka je velice prijemna, se vsemi vylety nam poradila, ubytovani bez problemu, okoli krasne

          Asi zopakujeme :)více recenzí

          Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Slovenský Raj na Slovensku?

          Dovolená a Last Minute

          Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Slovensko vyberte úvodní stránku v Slovenskolastminute.cz - dovolená Slovensko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


          Výběr lokality

          Svůj pobyt na Slovensku můžete vybrat z následujících 35 letovisek / rezortů:

          Alternativní dovolená

          Nevybrali jste si v Slovenskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Slovenský Raj můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Slovenský Raj. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Tunisko, pobyty USA 2021 nebo například zájezdy Zanzibar 2021 či Last Minute Bali.

          Vyhledávání zájezdů
          Vaší dovolenou: Slovenský Raj v září - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Slovensku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
          Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

          Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
          Copyright © 2021. Slovenskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů na Slovensko. Web Slovenskolastminute.cz využívá cookies.